Cabinet de avocatură Dallara a fost fondat în anul 2003 la inițiativa avocatului Gabriele Dallara, care este încă proprietarul și managerul.

Avocatul Dallara lucrează de ani de zile cu cetățenii români din Italia, urmărind cazuri de nivel național (a se vedea rassegna stampa). Printre altele el a fost unul dintre primii avocați italieni – creând astfel un important precedent in jurisprudența- care a obținut eliberarea cetățenilor români aflati "ilegal", în Italia, înainte de 2007, când România a aderat la Uniunea Europeană. De atunci, relația cu comunitatea românească s-a extins și intensificat, inclusiv prin colaborarea cu diverse asociații și instituții.

Cetățenii români care doresc să contacteze avocatul Dallara direct, pot apela următorul număr de telefon la care răspunde o colaboratoare care vorbește nativ limba româna, pentru explicarea pe scurt a cazului și pentru  a face o programare (0039)3924972443. Puteți, de asemenea, scrie un e-mail in limba româna direct colaboratorei noastre la următoarea adresă: ep@studiolegaledallara.com.


Cabinetul de avocatură Dallara este format dintr-o echipa calificată, dinamică si performantă. Sediul cabinetului este in La Spezia, dar funcționează în toată țara. Avocatul Dallara inca de la începutul carierei juridice, a dat cabinetului o conotație juridică multidișciplinară, ocupându-se de toate ramurile importante ale dreptului, atât datorita aptitudinilor sale obținute în calitate de profesor universitar, cât și datorită colaboratorilor de specialitate.

Avocatul Dallara este absolvent al facultății de drept cu 110/110 in cadrul  Universității din Pisa având ca teme principale în lucrarea sa de licență silogismul practic, de reglementare și juridic. El este un avocat recunoscut în La Spezia. Este activ în toate domeniile majore ale legislației, în special în dreptul penal. De asemenea colaborează cu organizațiile și asociațiile locale și naționale.

A fost  profesor adjunct de procedură penală la Școala de specializare pentru profesiile juridice in cadrul  Universității din Pisa și din Genova, instituții de educație juridică postuniversitare orientate spre accesul  la sistemul judiciar, servicii notariale si avocatură. La început, el a predat etica juridică și tehnica argumentării si comunicării. A fost profesor de dreptul muncii și de drept sanitar in cadrul  Facultatii de Medicină și Chirurgie, Universitatea din Genova. De asemenea a fost lector în filosofia dreptului și sociologia dreptului și drept administrativ și de justiție administrativă in cadrul Facultății de Drept, Universitatea din Pisa. A fost lector în drept maritim la Academia Navală din Livorno. Predă diverse alte probleme juridice (dreptul muncii, siguranța la locul de muncă, drept comercial, drept penal, dreptul transporturilor, dreptul turismului, legislația din domeniul sănătății, dreptul mediului ...) la mai multe cursuri de formare profesionala și tehnică. El este mediator profesionist și colaborează cu diferite organisme din sector.

 

CONTACTAȚI  CABINET DE AVOCATURA DALLARA PENTRU LIMBA ROMÂNĂ

Telefon: (0040)733069410

E-mail: email@studiolegaledallara.com

 

Locul de desfășurare: Via Francesco Crispi, 103 - 19124 - La Spezia (SP) – Italia

Telefon și fax: (+39) 0187730033

Email: email@studiolegaledallara.com

Email certificate: gd@pec.studiolegaledallara.com

Skype: studiolegaledallara
 

IL BLAWG DI GABRIELE DALLARA:
blog.studiolegaledallara.com 

  Site Map