Cabinet de avocaturã Dallara a fost fondat în anul 2003 la inițiativa avocatului Gabriele Dallara, care este încã proprietarul și managerul.

Avocatul Dallara lucreazã de ani de zile cu cetãțenii români din Italia, urmãrind cazuri de nivel național (a se vedea rassegna stampa). Printre altele el a fost unul dintre primii avocați italieni – creând astfel un important precedent in jurisprudența- care a obținut eliberarea cetãțenilor români aflati "ilegal", în Italia, înainte de 2007, când România a aderat la Uniunea Europeanã. De atunci, relația cu comunitatea româneascã s-a extins și intensificat, inclusiv prin colaborarea cu diverse asociații și instituții.

Cetãțenii români care doresc sã contacteze avocatul Dallara direct, pot apela urmãtorul numãr de telefon la care rãspunde o colaboratoare care vorbește nativ limba româna, pentru explicarea pe scurt a cazului și pentru  a face o programare (0039)3924972443. Puteți, de asemenea, scrie un e-mail in limba româna direct colaboratorei noastre la urmãtoarea adresã: ep@studiolegaledallara.com.


Cabinetul de avocaturã Dallara este format dintr-o echipa calificatã, dinamicã si performantã. Sediul cabinetului este in La Spezia, dar funcționeazã în toatã țara. Avocatul Dallara inca de la începutul carierei juridice, a dat cabinetului o conotație juridicã multidișciplinarã, ocupându-se de toate ramurile importante ale dreptului, atât datorita aptitudinilor sale obținute în calitate de profesor universitar, cât și datoritã colaboratorilor de specialitate.

Avocatul Dallara este absolvent al facultãții de drept cu 110/110 in cadrul  Universitãții din Pisa având ca teme principale în lucrarea sa de licențã silogismul practic, de reglementare și juridic. El este un avocat recunoscut în La Spezia. Este activ în toate domeniile majore ale legislației, în special în dreptul penal. De asemenea colaboreazã cu organizațiile și asociațiile locale și naționale.

A fost  profesor adjunct de procedurã penalã la Școala de specializare pentru profesiile juridice in cadrul  Universitãții din Pisa și din Genova, instituții de educație juridicã postuniversitare orientate spre accesul  la sistemul judiciar, servicii notariale si avocaturã. La început, el a predat etica juridicã și tehnica argumentãrii si comunicãrii. A fost profesor de dreptul muncii și de drept sanitar in cadrul  Facultatii de Medicinã și Chirurgie, Universitatea din Genova. De asemenea a fost lector în filosofia dreptului și sociologia dreptului și drept administrativ și de justiție administrativã in cadrul Facultãții de Drept, Universitatea din Pisa. A fost lector în drept maritim la Academia Navalã din Livorno. Predã diverse alte probleme juridice (dreptul muncii, siguranța la locul de muncã, drept comercial, drept penal, dreptul transporturilor, dreptul turismului, legislația din domeniul sãnãtãții, dreptul mediului ...) la mai multe cursuri de formare profesionala și tehnicã. El este mediator profesionist și colaboreazã cu diferite organisme din sector.


CONTACTAȚI  CABINET DE AVOCATURA DALLARA PENTRU LIMBA ROMÂNÃ

Telefon: (0039)3924972443

E-mail: ep@studiolegaledallara.com


Locul de desfãșurare: Piazza Sant'Agostino, 38, 19121 - La Spezia (SP) – Italia

Telefon și fax: (+39) 0187730033

Email: email@studiolegaledallara.com

Email certificate: gd@pec.studiolegaledallara.com

Skype: studiolegaledallara
 

IL BLAWG DI GABRIELE DALLARA:
blog.studiolegaledallara.com 

  Site Map